1-2 fontos tudnivaló az első jó teákért. Hőmérséklet, forrázási idő >> eredmény, különben keserűek lesznek....
ELEJE: GAIWAN, MÁSODIK FELE: KANNA, DE JÓ, HA AZ EGÉSZET NÉZED. Max. tekerj bele.

 

 

Címkék: teakészítés gaiwan teás kanna teakészítés gaiwannal

A bejegyzés trackback címe:

https://bambuszcsipesz.blog.hu/api/trackback/id/tr132975484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lacusru 2011.06.25. 13:32:19

Arról nem mesél semmit Kedves, hogy milyen vizet használjunk. Pedig az a legfontosabb... mert ugye hiába vásároljuk meg a legjobb teát, ha nincs megfelelő vizünk hozzá, élvezhetetlen lesz :-( sőt, csak megsértjük vele a drága növényt.
Hol van a tea szellem?

Wágner Anna 2011.06.25. 18:28:03

@Lacusru: A lágy, de nem tisztított víz híve vagyok, ami jelenleg a VERA víz, 160 mg/l. Finom, édes, a teák is imádják. Zéró vízkövet csinál, semmi bőrösödés.
süti beállítások módosítása